Bine ati venit la Tiriplici Toys
Close
+40 724 383 041 office@tiriplici.ro

CUPOANE DE REDUCERE

Pentru ca meriti mai mult iti premiem fidelitatea

Ocazional, clientii fideli vor primii un cupon de reducere, ce poate ajunge pana la 300 de lei. Acesta poate fi folosit la cumparaturi gratuite. Tot ce vei avea de achitat va fi doar transportul standard.

Cu cat cumperi mai mult, cu atat ai mai multe sanse de castig. Bucuria copilului tau e cea mai importanta, dar bucuria ta va fi dubla atunci cand vei primii cuponul de reducere. Fi pe faza, si tu poti fi urmatorul castigator!

Am cumparat de la voi mereu si sunt foarte multumita de preturi si calitatea produselor. In plus mereu am primit reduceri si transport foarte ieftin.Va multumesc din suflet!! Sunteti cei mai tari!!!!

Buna seara.Am ridicat coletul.Va multumesc mult de tot si pentru lucrurile comandate dar si pentru cele in plus😁.Toate sunt absolut superbeeee!!!!Multumesc inca o data!!!!!O seara cat mai frumoasa va doresc😊

Un magazin asa cum rar e dat sa gasesti, oameni care te ajuta la orice pas cu detalii, reduceri la orice produs si calitate nemteasca pot spune. Ca sa nu mai vorbim de rapiditatea cu care se livreaza produsele!